پیشگیری یا درمان؟

پیشگیری یا درمان؟
 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
سلام دوست عزیز.خوشحال میشم آدرس وبلاگ من رو در وب خودت بذاری. بازهم به وب من سربزن.ممنونم





 

ريزه کاري هاي آشپزي
 
آشپزي خوب و موفق ريزه کاري هاي زيادي دارد. در اين مطلب به نقل از cooking tips به بعضي از نکات مهم آشپزي اشاره مي کنيم.
اگر مرغ، گوشت و ماهي را که در حال سرخ شدن است قبل از پايان زمان سرخ برگردانيد، اين امر باعث از هم پاشيدن گوشت مي شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.
اگر ماده غذايي مانند گوشت که بايد روي شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.
براي حفظ تردي سالاد و سبزيجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنيد، سپس روغن يا سس را به آن اضافه کنيد.
آشپزهاي ماهر، در زمينه نحوه افزودن نمک به موادغذايي دقت زيادي مي کنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث مي شود گوشت مقدار کمي از مواد را به خود جذب کند و با دور ريختن آب، تمامي نمک و ادويه نيز دور ريخته مي شود و مرغ بي مزه مي شود. بنابراين کمي نمک به مواد اضافه کنيد و بقيه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنيد. اگر هم از خرده نان استفاده مي کنيد،ابتدا روي مرغ نمک بريزيد، سپس در خرده نان بغلتانيد.
براي اين که سفيده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنيد، بگذاريد براي مدتي در دماي اتاق بماند. سپس با همزن بزنيد.
براي افزودن کشمش، گيلاس، آلبالو و ... به کيک، آن را در کمي آرد که براي تهيه کيک اندازه گيري کرده ايد، بغلتانيد سپس به مواد اضافه کنيد تا ته نشين نشود.
 براي کاهش ميزان اسيديته در سس هاي حاوي گوجه فرنگي کمي شکر به آن اضافه کنيد تا طعم آن خنثي شود.

 



[ شنبه 21 مرداد 1391برچسب:, ] [ 17:51 ] [ Mahtab ]

.: Weblog Themes By SibTheme :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 31
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 31
بازدید ماه : 2539
بازدید کل : 316310
تعداد مطالب : 243
تعداد نظرات : 70
تعداد آنلاین : 1